fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

Kőburkolatok teljes körű kivitelezése

Cégünk megalakulása óta végez értékesítés mellett kőburkolást. Mára több projekten is dolgozunk, ezért sikerült nagy tapasztalatot szereznünk az általunk forgalmazott természetes kőburkolatokban, azaz a travertin, vraca mészkő, márvány és kvarcit típusú kőanyagokban.

Kőburkolatok szakszerű kivitelezése:

Közületek, gazdasági és magánszemélyek egyaránt megbízóink bővülő széles skáláját alkotják.

Kőburkolatok munkadíja:

Az általunk forgalmazott kőburkolatok ragasztott rögzítése, homlokzati és padlófelületek burkolási munkadíja függ a felület bonyolultságától. A nagyobb kültéri felületek az alacsonyabb kategóriába esnek, a bonyolultabb beltéri felületek, mint pl. egy fürdőszoba a drágább kategóriába. Pontos árat csak elözetes megbeszélés, tervek szerint tudunk adni.

Kőanyagok vágási vesztesége:

Tapasztalataink alapján kb. 5-10 % vágási és egyéb veszteséggel érdemes számolni, melynek mértéke a felület tördeltségétől illetve kiosztásától függ. A tartós burkolat készítésénél döntő fontosságú az igényeknek megfelelő, azokat kielégítő burkolat rétegrend és segédanyag kiválasztása.