fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

Segédanyagok

Ajánlott Technokolla, MAPEI kőragasztók. A MAPEI és a Technokolla tradicionális olasz építési segédanyag gyártó vállalat. Kőburkolatokhoz is javasolt és kifejezetten kőburkolatokra fejlesztett ragasztóit saját kivitelezéseinknél is használjuk. Az alábbi Technokolla, MAPEI kőragasztó termékeket nálunk is megvásárolhatja kedvező áron.

Techno S-One Szürke/Fehér C2TE S1

Extra flexibilis, C2TE S1 kategóriájú, cementkötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas nagyméretű porcelán és természetes kőlapok felragasztására. Épület homlokzatokhoz, fűtött aljzatokhoz, úszómedencékhez és ipari padlókhoz.

25 kg/zsák         szürke 3.800,-Ft+áfa

25 kg/zsák         fehér  7.100,-Ft+áfa

Mapei Keraflex Maxi S1 fehér

Extra flexibilis, C2TE S1 kategóriájú cementkötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas nagyméretű porcelán és természetes kőlapok felragasztására. Fokozott terhelhetőségű.

  • Kiadósság: kb. 3,5 m2/zsák.
  • Kiszerelés: 23 kg
  • Fugázási idő: 24 óra
  • Szín: fehér

4.500.-ft + áfa

Mapei Keraflex Maxi S1 szürke

Extra flexibilis, C2TE S1 kategóriájú, cementkötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas nagyméretű porcelán és természetes kőlapok felragasztására. Fokozott terhelhetőségű.

  • Kiadósság: kb. 3,5 m2/zsák
  • Kiszerelés: 25 kg
  • Fugázási idő: 24 óra
  • Szín:  szürke

4.300.-ft + áfa

Technorap Flexibilis, C2TE

Flexibilis, C2TE  kategóriájú, cement alapú gyorskötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas  porcelán és természetes kőlapok felragasztására. Kőporcelán meglévő burkolatra történő ragasztás, fűtött aljzat felhasználásokban is alkalmazható.

25 kg/zsák  8.400,-Ft+áfa

Rétegrend

Vakolaterősítő háló (lúgálló)

Vakolaterősítő háló, 50m2 tekercsben

25.000.-ft + áfa