fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

Szaktanácsadás kőburkolat kiválasztásához

Kőburkolat választás során figyelembe kell venni az épület stílusát, a már betervezett anyagokat és színeket, meg kell felelnie a főbb technológiai követelményeknek és nem utolsó sorban nem szabad elhanyagolni a használhatóságot és a tartósságot is, hogy évek múlva is a frissen átadott érzést adják a felületek.

Az elköteleződés kényszere nélkül segítünk az ügyfeleink elképzeléseihez és az adott környezeti feltételekhez legmegfelelőbb természetes kőanyag kiválasztásában az elképzelések megvalósításában.

A kőburkolatok, kőanyagok felhasználása az építőiparban egyre nagyobb teret hódít. A mai modern innovatív technologiának köszönhetően minden évben újabb anyagok és felületek jelenek meg, de a természetes kőburkolatok még mindig a legtartósabbak és a legszínvonalasabbak a homlokzaton. Homlokzat- és kültéri falburkolatok Egy kőburkolat lehet modern vagy rusztikus hatású is, attól függően, milyen stílust akarunk kialakítani. Az elérhető technologiának trendeknek köszönhetően a kőburkolatok kiléptek a beskatulyázott „terméskő” megnevezés alól, és megnyílt az út a letisztult, homogén felületek felé. Ma már nagyon sokféle méretű, vastagságú és felületü természetes kőburkolatot forgalmaznak kültérbe és beltérbe egyaránt. 

Egy jól kiválasztatott homlokzati kőburkolat nem igényel törődést és illeszkedik az épület stílusához. Fontos hogy csak alapos mérlegelés után döntsünk, hiszen a természetes kőburkolat hosszútávra meghatározza az adott ingatlan hangulatát, stílusát.

Manapság már a homlokzat, kerítés, medence, külsö belső padló kőburkolatok terén annyira széles a válasz­ték, hogy a megfelelő burkolat kiválasztása szinte a legnehezebb feladat, mint annak lerakása! Fontos, hogy csak alapos mér­legelés után döntsünk, hiszen a természetes kőburkolat alapvetően meghatározza az adott ingatlan, helyiség hangulatát, stílusát, sőt sokszor a használat módját is.

Bármire is legyen szüksége Önnek vagy cégének egy jó kőburkolat ötlet megfogalmazásától a tanácsadáson át a kivitelezésig, bátran építhet ránk. Megtiszteltetést és elismerést jelent cégünknek, hogy a szolgáltatásainkat, termékeinket igénybe vevő partnereink között számos neves hazai és nemzetközi építészirodák, kivitelező vállalatok, igényes építészeti kultúrával, múltal rendelkező cégek és a természetes építőanyagok iránt mind nagyobb igényt mutató magánmegrendelők egyaránt megtalálhatók.

Nézzen be hozzánk, kollégáink segítenek önnek a megfelelő kőburkolat kiválasztásához.