fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

Harangozó Gábor

Értékesítő

   +36 70 364 4286

gabi @ balkan-stein.hu

Szűcs Gabriella

Adminisztráció: 

+36 70 362 1168

iroda @ balkanstein.hu

Bemutatóterem

Címünk: 2040, Budaörs Károly király út 80

2020.03.23 A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.

 

Raktár / Árukiadás

Címünk: 2040, Budaörs Raktár út 1 - Kérjük a zökkenőmentes árukiadás érdekében az árukiadást legalább 1 nappal korábban jelezzék az alábbi telefonszám valamelyikén.   +36 70 364 4286+36 70 9400 104

Az árut szállításra összekészítjük, a raktárunk elé kérésére kihelyezzük, illetve kollégánk fizikai érintkezés nélkül, targoncával az árút felrakja a teherautóra illetve kérésre segít a berakodásban.

Adatvédelmi nyilatkozat

GDPR beállítások