fbpx
Bemutatóterem: 2040, Budaörs Károly király út 80

Köszöntjük a Balkán-Stein Kft honlapján

A Balkán-Stein Kft.-t 1995-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, közel 20 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva. Fő profilunk természetes kőburkolatok forgalmazása, feldolgozása, kivitelezése. Cégünk az eltelt évek alatt dinamikusan fejlődött, mára már állandó és folyamatosan bővülő ügyfélkört mondhat magáénak.

Jelenlegi kőburkolat bemutatótermünk 2002 óta működik Budaörsön (2040, Budaörs Károly Király út 80) ahol közel 3000.-nm megtekintheti bemutatóudvarukon és bemutatótermünkben természetes kőburkolatainkat.

Budapest közelsége, a jó közlekedés és a nagy forgalom kiemelten magas látogatottságot biztosít számunkra, továbbá a több mint 1000 m2-es fedett raktárunk (2040, Budaörs raktár út 1) és kőburkolat feldolgozó üzemünk maximálisan biztosítja a gyors és pontos kiszolgálást.

Cégünk megmaradt családi vállalkozásként, és ezt a jelleget tudatosan tartja fenn: személyes kapcsolatot alakítunk ki és ápolunk minden ügyfelünkkel. Ez nagyon fontos, hiszen csak így lehetünk képesek olyan környezetet kialakítani számukra, ahol valóban otthon érezhetik magukat.

Kőburkolat beszerzési forrásaink:

Természetes kőanyagaink és a kőburkolatok legnagyobb részét Törökországból és Bulgáriából szerezzük be, de egyre nagyobb ütemben importálunk Olaszországból és Portugáliából is. Az eltelt évek alatt jó kapcsolatot alakítottunk ki a jelentősebb török, bolgár és olasz bányákkal, amelyek a legkiválóbb minőségű travertin, vraca mészkő, kvarcit, kavala kvarcit, márvány, onyx és quartz agglomerát típusú kövekkel látnak el minket. Ezekből a kőburkolatokból heti rendszerességgel érkezik szállítmányunk.

Kőburkolatok kivitelezése és feldolgozása:

Cégünk megalakulása óta végez értékesítés mellett kőburkolást. Mára több projekten is dolgozunk,  ezért sikerült nagy tapasztalatot szereznünk az általunk forgalmazott természetes kőburkolatokban, azaz a travertin, vraca mészkő, márvány és kvarcit típusú kőanyagokban. Cégünk leginkább a kivitelezéseinkhez szükséges kőburkolatok kisebb szabását végzik, de az utóbbi időben nagy mennyiségben vágunk és profilozunk ablakpárkányokat, fedlapokat  illetve alakítunk ki kandalló kőburkolatokat is.