fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

Fuvarszervezés

Cégünk szállítással nem foglalkozik, de az általunk eladott anyagok esetében segítünk a lehető legolcsóbb árat megtalálni az áru leszállításához Budaörs környékén és az ország legtávolabbi pontjára egyaránt.

Árukiadási: hétfőtől péntekig 07:00-től 16:00-ig

Áruátvétel: 2040, Budaörs, Raktár utca 1. (Behajtási engedély nem szükséges). Kérjük a zökkenőmentes árukiadás érdekében az árukiadást legalább egy órával korábban jelezzék a lenti elérhetőségeink valamelyikén. Reggeli árukiadás esetén előző nap 16:00-ig. Az áru nincs előre összekészítve, így az előzetes bejelentés nélküli árukiadás során akár több mint 1 órás várakozással kell számolni.

Az áru átvételének feltétele:

Az áru vételárának teljes kiegyenlítése, illetve a megrendelő vagy a számla bemutatása raktáros kollégánknak. Kérjük az áru átvevője feltétlen ellenőrizze le az áru minőségét és mennyiségét, az utólagos félreértések elkerülése érdekében. Amennyiben mi segítünk a fuvar szervezésben, a fuvardíjat minden esetben a fuvaros cégnek kell megfizetni. Bárminemű fuvar reklamáció esetén kérjük a fuvaros céghez forduljanak, az esetleges probléma kezelésében mi semmilyen jogkörrel nem rendelkezünk.

Terméksúly és méretek: példa súlyok: 1 m2 - 1 cm Travertin mészkő súlya: kb 25 kg (roppantott 40kg/m2, 2 cm mészkő súlya: kb 50 kg, 3 cm Travertin mészkő súlya: kb 80 kg

Köszönettel: Balkán-Stein Kft csapata - Bővebb információkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken