fbpx

Travertin mészkő kőburkolatok, közvetlen az importőrtől, raktárról. Hatalmas választékkal, óriási árukészlettel várjuk önt Budaörsön található bemutatótermünkben, ahol nem csak megvásárolhatja Travertin kőburkolatunkat, hanem meg is tekintheti bemutatófalainkon.


Light Travertin válogatott, az átlagtól világosabb árnyalatú kőzet. Általában modernebb homlokzatok kivitelezéséhez ajánljuk. A travertin típusú anyagokat a meleg színárnyalatok és a mozgalmas felületek jellemzik.

Travertin Light referenciáink

Classic Travertin (Vein Cut ) a legáltalánosabb - népszerűbb típusa a kőzetnek. Jellemzően közép bézses árnyalatú színvilágot képvisel. Minden stílus irányzat szívesen alkalmazza.

Travertin Classic referenciáink

Noche Travertin mészkő

Noche Travertin a bányáknak egy sötétebb - barnásabb rétege. Karakáns kőburkolat, önmagában illetve világosabb travertinekkel kombinálva is szép homlokzatokat lehet vele létrehozni. 

Travertin Noche referenciáink

Fűrészelt, nyers, korongvágott Travertin mészkő homlokzat, padló, fal, kerítés burkolatok

Fűrészelt Travertin - Természetes hatást kelt a feldogozása miatt, felülete csiszolatlan, nyers. Klasszikus és modern stílusokhoz jól alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt.

Fűrészelt Travertin referenciáink