fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23
Travertin mészkő kőburkolatok, közvetlen az importőrtől, raktárról. Hatalmas választékkal, óriási árukészlettel várjuk önt Budaörsön található bemutatótermünkben, ahol nem csak megvásárolhatja Travertin kőburkolatunkat, hanem meg is tekintheti bemutatófalainkon.

Travertin LIGHT

Light Travertin válogatott, az átlagtól világosabb árnyalatú kőzet. Általában modernebb homlokzatok kivitelezéséhez ajánljuk. A travertin típusú anyagokat a meleg színárnyalatok és a mozgalmas felületek jellemzik.

Bővebben...

Travertin Classic

Classic Travertin (Vein Cut ) a legáltalánosabb - népszerűbb típusa a kőzetnek. Jellemzően közép bézses árnyalatú színvilágot képvisel. Minden stílus irányzat szívesen alkalmazza.

Bővebben...

Travertin NOCHE

Noche Travertin mészkő

Noche Travertin a bányáknak egy sötétebb - barnásabb rétege. Karakáns kőburkolat, önmagában illetve világosabb travertinekkel kombinálva is szép homlokzatokat lehet vele létrehozni. 

Bővebben...

Fűrészelt Travertin

Fűrészelt, nyers, korongvágott Travertin mészkő homlokzat, padló, fal, kerítés burkolatok

Fűrészelt Travertin a burkolatnak a nyers állapotát jelenti. Természetes hatást kelt a feldogozása miatt. Klasszikus és modern stílusokhoz jól alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt..

Bővebben...

Silver (szürke) Travertin

Silver Travertin a bézses szürke árnyalataival a modern illetve minimál stílusú igényeket elégíti ki.

Bővebben...

Mészkőre vágott Travertin (cross cut)

Mészkőre vágott Travertin (cross cut) Lapra vágott, rétegekkel párhuzamos vágást jelent. A lapok rajzolata felhős, tetszőlegesen futó mintázatú.

Bővebben...

Roppantott Classic Travertin

Roppantott classic Travertin a bézses árnyalataival a modern illetve minimál stílusú igényeket elégíti ki.

Bővebben...

Roppantott Silver Travertin

silver (szürke) Travertin kőburkolat

Roppantott Silver Travertin a bézses szürke árnyalataival a modern illetve minimál stílusú igényeket elégíti ki.

Bővebben...

Roppantott szürke Travertin

Roppantott szürke, gray Travertin

Roppantott homogén szürke, ill bézs-szürke Travertin a szürke és bézs árnyalataival a modern illetve minimál stílusú igényeket elégíti ki.

Bővebben...

Roppantott NOCHE Travertin

Travertin Noche (barna)

Roppantott NOCHE Travertin barnás színével kiválóan alkalmas, kül és beltérre különböző épületrészek díszítésére.

Bővebben...

Travertin koptatott falburkolat

travertin silver koptatott mészkő

Koptatott Travertin burkolat -silver, classic színvilágban, kiválóan alkalmas, kül és beltéri fal és lábazatburkolatnak.

Bővebben...

Natúr Travertin mészkő kerti tipegő

Natúr kerti tipegők, nyers mészkövek 60x40x3cm standard méretben raktáról vagy egyedi méretben megrendelésre, rövid szállítási határidővel.

Bővebben...

Travertin koptatott medence burkolat

medence burkolatok

Travertin koptatott római medence, terasz, járda, burkolatok.

Bővebben...

Travertin mattcsiszolt terasz burkolat

medence burkolatok

Travertin mészkő mattcsiszolt, terasz, járda, medence és lépcső burkolatok. Classic, Noche, Ligth, Silver színvilág, különböző lapméretek.

Bővebben...

Travertin mészkő lépcsőburkolatok

medence burkolatok

Travertin mészkő mattcsiszolt, lépcsőburkolatok, tömblépcsők

Bővebben...