fbpx
FIGYELEM VÁLTOZÁS!!!
 
A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Ezzel az intézkedéssel mi is szeretnénk csökkenteni a vírus terjedését.
 
Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Kényszerből készítettünk egy új oldalt: www.travertin-meszko.hu  mellyel próbáljuk a lehető legkevesebb személyes kontaktus elérésével  kiszolgálani Önöket a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.
 
Ezt a szolgáltatást kérjük csak valóban indokolt esetben vegyék igénybe. A felmerülő plussz költségek miatt cégünk úgy döntött, hogy árat emel. Mivel egyelőre a készletet nem tudjuk pótolni így áremelésre kényszerültünk. Reméljük mielöbb rendezödik a piaci helyzet és hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba.
 
Vigyázzatok magatokra! 2020.03.23

A marmara márvány eredetének és összetételének köszönhetően egy rendkívüli sokoldalú márvány. Érdekes megjelenésű, homogén illetve sávos előfordulásai vannak. Törökországban bányásszák, szerkezete: nagyon kemény, ezért ellenáll a fagynak, jó kopásállóságú és terhelhető. A minimál és modern építészeti stílushoz ajánljuk.

Homogén Marmara márvány

márvány, homgény márvány, szürke márvány, marmara márvány, marmara marble

Homogén Marmara marble Szürke színű, homogén márvány. Beltérien kültéren egyaránt alkalmazható.

Bővebben...

Gray Marble

Marmara márvány, szürke, fényes, padlóburkolat, falburkolat

Gray Marble Szürke színű, gyönyörű rajzolatú természetes kőanyag. A márvány tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag.

Bővebben...

Marmara Equator

Marmara márvány, csikor márvány, equator márvány,

Marmara Equator,  Szürke színű márvány, csíkos rajzolattal.  Beltérben és kültérben egyaránt használható fal és padlóburkolatnak.

Bővebben...

Black Marble

Black Marble Fekete márvány, gyönyörű rajzolatú természetes márvány, kőanyag. Beltéri fal és padlóburkolatnak kiválóan alkalmas.

Bővebben...

Érdesített Marmara marble

Érdesített Marmara marble, Szürke színű, felületkezelt. Beltérien kültéren egyaránt alkalmazható.

Silver Marble (koptatott)

Silver Marble

 

Rovátkolt Marmara marble

Rovátkolt marmara márvány, szürke márvány,

Rovátkolt Marmara marble, Szürke színű, felülete rovátkolt. felületkezelt. Beltérien kültéren egyaránt alkalmazható.

Roppantott Marmara marble

Roppantott marmara márvány homogén, szürke szín világ

Roppantott Marmara marble (homogén)