fbpx

Roppantott felület megnevezés használnak minden olyan anyagra, amelyet lapokból, vagy táblából kivágva középen kettéroppantottak vagy hasítanak, hogy egy rusztikusabb felületet kapjuk. A kő esetében a roppantott felület természetes textúrát és rétegződést biztosít, amelyet a természeten kívül nehéz megismételni. Akinek egy felületre nem a csiszolt lapokat prefereálja, vagy kissé rusztikusabb de nem lyukacsos, hanem inkább „sziklás” felületet szeretne, vagy éppen csak dekorációs céllal kisebb mennyiségben, ideális választás lehet a roppantott burkolat mind kültérre mind beltérre egyaránt. 

Rendkívül kemény, nem jellemző rá kopás, penészedés, morzsolódás, ezenkívül nem kell fugázni, élei vágottak, így felrakása is könnyű.  Kültérben önmagában, nagyobb felületeken is megállja a helyét de mattcsiszolt lapok kiegészítőjeként is alkamazható, ablakok közé-  Beltérben válaszfalak, TV-falak, kandallók burkolására is ajánlott. Utóbbiaknál további előny, hogy mészkő különösen jól elnyeli a hőt és hosszú időn keresztül képes lassan felszabadítani. Tehát a természetes kövek közül a roppantott burkolat az egyik a legjobb megoldás a kandalló burkolására. Mind méretben mind színválasztékban széles kínálattal és folyamatos raktárészlettel rendelkezünk, raktárunkban megtekinthetőek, és raktárról szállíthatóak. 

A Travertin lapok színpalettáját napjainkig főként a beige árnyalatai uralták, azonban az újdonságként jelentkező Silver Travertin burkolólapok szinte csak az idén kezdtek a tervezők, építészek, felújítást végzők és kivitelezők körében közismertté és közkedveltté válni, és azóta is egyre növekvő népszerűségnek örvendenek

Nem csoda, hogy a gazdag szürkés-ezüstös árnyalatokkal, illetve a Travertin melegségét adó klasszikus beige jellegeket is tartalmazó színével, természetes csillogásával a Silver Travertin kimondottan jól harmonizál a modern és a minimál stílusokkal, de klasszikus felülete és struktúrája további innovatív lehetőségeket kínál a megfelelő burkolat kiválasztásában.

Így termékkínálatunkban is már elérhetőek ezek a hazai piacon jelenleg még különlegességnek számító innovatív színek.